top of page

Hermine Van Dijck


Gisteren was het opendeurdag van Atelier Usine, een collectieve nieuwe werkplek voor 4 getalenteerde madammen. Effenaf bijna naast de deur, dus ben ik even gaan kijken. Want ik kijk graag ergens binnen.

Eén van die creatievelingen is Hermine Van Dijck. Nu moet ik zeggen dat ik niet erg dweep met bekende of getalenteerde mensen (ik heb nooit begrepen wat je met iemands handtekening moet), maar voor Hermine maak ik een uitzondering. Ze weeft. Héél mooi.Daar kan ik nog een puntje aan zuigen. Sjaals, dekens, wandtapijten in mooie kleurencombinaties. Vrijdag gaat haar webshop/website online. De sjaals en dekens die ik zag waren prachtig. Ik weet al wat ik op mijn verlanglijstje zet. Het ronde kussentje op de laatste foto was in de uitverkoop. Dat ligt hier al te blinken.

Bewaren

Bewaren

114 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page