top of page

Papercutting


Gisteren kwam Loes Van Oosten ons in het atelier 'alles' leren over papercutting. Ik vind het altijd een beetje spannend om het atelier open te stellen voor iemand die ik alleen van instagram of de boekskes ken. Maar mijn buikgevoel zit meestal goed. Zo ook dus met Loes. Alles werd netjes klaargelegd en was goed georganiseerd, zo heb ik het graag. Goed begonnen is half gewonnen. 't Zal ook wel een kleine afwijking uit mijn lerarenopleiding zijn, al dat georganiseer op voorhand.

We kregen eerst een paar voorgedrukte oefensnijblaadjes en uitleg over het materiaal vooraleer we zelf mochten ontwerpen. Ongelofelijk wat je op die drie uur al kon realiseren. Ook al zijn de kleine bochtjes en rondjes snijden best nog moeilijk, toch kreeg elke deelnemer een schoon werkske uit zijn papier gesneden. Tof dus. Mijn duif hangt hier te blinken tegen de muur.

En Loes mag nog komen, in het najaar, hebben we afgeproken, voor blokprinten enzo, ...

Bewaren

Bewaren

37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page