top of page

Bonbon


Ana Kras (Servië) maak objecten, schilderijen, ontwerpt meubels, tekent, fotografeert, ...

Met deze lampenkappen van wollen draden rond een frame 'Bonbon' werd ze bekend en zijn mijn absolute favoriet.

Haar kleurkeuze is prachtig, de vormen puur. Ze zijn allemaal handgemaakt.

Ik droom van een Ana Kras workshop hier in het atelier (met haar), stel je voor...

Je ziet ze al opduiken hoor, op pinterest of instagram, de zelfgemaakte lampenkappen, geïnspireerd op haar werk, maar ik krijg het niet over mijn hart om er een workshop- kopie van te maken al zou ik dat wel kunnen, dan zou ik toch zeker eerst persoonlijke toestemming van haar willen.

Voorlopig staat het op mijn verlanglijstje, zo'n bonbon, een echte! En ik vrees dat dat nog wel even zo blijft.

70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page