top of page

Bloemekes tekenen


We zijn op vakantie in Sardinië, maar dat wist ge

waarschijnlijk al. Want gisteren postte ik al wat foto's.

Vakantie, dat is voor mij lekker eten en drinken, check!

Véél zien, check!

Schoon wandelingen maken, check! Ook al verstuikte mijn liefste man bij de tweede wandeling zijn voet, zodat we een paar dagen rust moesten inlassen.

En schoon weer, maar helaas.

Met schoon weer bedoel ik in t-shirt of topje buiten zitten de hele dag en zonnecrème moeten opsmeren,zweten en lang buiten zitten 's avonds enzo. Maar vooral: géén regen. (Of als het dan persé moet regenen, dan 's nachts).

Vandaag was het echter zo koud (én buien) dat ik mijn dikste trui aantrok (gelukkig had ik die mee) en toch onder het afdak op het terras van ons tijdelijke huisje ging zitten. Ik vertik het om binnen te zitten, mij gaan ze niet hebben.

Ik heb ook een hele doos werk/ontspanning meegenomen (het toffe van mijn werk is dat ge dat echt overal kunt doen) en in die doos zat ook een doosje waterverfkes. Gekocht bij den Action, dus veel kwaliteit verwachtte ik er niet van maar ik vond het doosje tof. Et voilà, dat kon ik nu nekeer uittesten.

De natuur is hier echt prachtig, zo groen en véél bloemekes. Ok, dank u, regen.

Ik tekende de bloemen die ik rond het huisje vond eerst met potlood in een schetsboek en smeerde er dan wat waterverf op. Als ge zo'n bloemeke van dichtbij bekijkt ziet ge pas hoeveel detail er in zit. De wonder der natuur. De verf stelt inderdaad niet veel voor, maar geeft wel wat kleur. Echt, ik ben géén tekenwonder, maar volgens mij kan iedereen dit (leren). Het is ook erg ontspannend.

Goesting om ook te tekenen? Liesbet van Mino komt op 11 oktober een workshop geven en leert ons hoe het moet.

35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page