top of page

Hittegolf


Warm, heter heetst. Er is een hittegolf in't land. En ik vind het heerlijk.

Overdag moogt ge niet teveel bewegen (of toch niet te wild) of de zweetdruppels druipen van je af. Maar die avonden...zwoel en warm, I like! Ik ben dan ook een echte koukleum die bij het minste afkoelingske een vestje aandoet en altijd in een nachtjaponneke slaapt (in de winter eentje van flanel).

Nu kan ik in mijn topje buiten blijven zitten en geen kiekenboebeltje te bespeuren.

We hebben een hoog huis en hoe hoger ge gaat, hoe warmer het wordt ('en de warmte zit binnen').

De kinders zijn op kamp en die slapen onder het dak (lees: sauna). Wij slapen een verdieping daaronder en dat is ook héél warm dus deden we gisterenavond aan staycation: luchtmatras onder het afdak op het terras, muggennet erboven en kamperen in den hof!

Laat die hittegolf nog maar efkes duren, mij hoort ge niet klagen.

(en geslapen als een roosje)

64 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Rozenbottel

Corsica 4

Corsica 3

bottom of page