top of page

Alison Hunter


Ken je dat, dat je tijdens het scrollen op instagram iets tegenkomt, waarvan je denkt 'tof'?

Dat had ik in eerste instantie toen ik toevallig het werk van de Ierse Alison Hunter tegen kwam. Op de foto zag ik een schattig oud bordje aan de muur (en ik heb wel iets met oude bordjes aan de muur), maar toen ik beter keek, zag ik het helemaal: het bordje was stuk en Alison had het ontbrekende stuk bijgemaakt in vilt en borduurwerk! Wat een cool idee.

Vaak laat ze het viltwerk ook uit het bord 'kruipen' alsof het verder groeit of 'druipen', alsof het smelt.

Haar werk evolueert nog erg (kei-jong ding, volgens mij), dus ik denk dat het het laatste van haar nog niet gezien hebben.

Eentje om te volgen dus.

Alisonhunterartist op instagram en facebook.

Je kan haar werk ook kopen.

93 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page