top of page

Françoise Beck


Het allerfijnste aan workshops organiseren is dat ik de meest inspirerende mensen ontmoet. Ik kan ze zelfs uitnodigen om een workshop te komen geven! Lucky me.

En jullie, want je kan haar ook leren kennen.

Zo ontmoette ik tijdens een workshop zeefdrukken Françoise.

Ze vertelde me dat ze illustrator was en ook workshops gaf. Haar focus ligt op het illustreren van kinderboeken, waar ze me qua stijl helemaal aan Quentin Blake doet denken, een groot compliment dus. Maar ze maakt ook vrij werk en speelt dan met vormen die ze uitpuurt en verschillende technieken.

Van 't één kwam 't ander, we spraken een workshopdatum af.

Op 7 december komt Françoise naar het atelier.

Tijdens de workshop 'planten en papierdruk' nemen we de vormen en silhouetten van verschillende plantsoorten als basis en combineren ze met andere geometrische vormen die we uitsnijden en afdrukken. Zo gaan we spelen met kleurencombinaties en ontdekken we spannende composities.

Je hebt helemaal geen ervaring nodig voor deze workshop.

Tot dan?

159 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page