top of page

Pimp de kaars


Vorige week was ik een dagje in Den Haag om te Kerstshoppen. Wanneer ik in Nederland ben probeer ik altijd even bij Hema langs te gaan, de winkels zijn er meestal groter en het aanbod dus ook. Daar kocht ik een pakje 'Wax sheets for candles, metallic', het leek me eenvoudig en tof om eens te proberen. En dat was het ook. Klaar in een hip en een wip (ik deed wel de lui-wijvekes versie, niet met teveel schetsen vooraf). Ge moet er zelfs niet voor naar Nederland, ze verkopen ze ook online (maar Den Haag was ook gewoon plezant).

Wat heb je nodig?

-pakje wax vellen (er zijn 2 soorten met telkens 5 vellen)

-kaarsen

-een schaar

Hoe maak je het?

1. knip vormen of letters uit het wax vel (zoals ik al zei knipte ik ze uit de losse pols, je kan ook eerst tekenen en dan uitknippen of een koekjesvorm gebruiken)

2. wrijf de vormen zachtjes op de kaars, door de warmte van je handen wordt de wax soepel en blijf hij plakken.

3. steek de kaars aan (de wax smelt gewoon mee) of geef de kaarsen cadeau.

Bewaren

75 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Daslook

bottom of page