top of page

Pimp my sweater


Een tijdje geleden kocht ik me een roze velours sweater. Lekker zacht maar wel héél effen. Dus besloot ik erop te borduren. Ondertussen is het dan ook een goede oefening in verschillende steken. Veel mensen vragen me of ik dat ook niet in een workshop geef, maar borduren is een traag proces. Ik doe dat niet in één keer natuurlijk, af en toe een uurtje (of twee, drie, want de tijd vliegt als ik borduur). Als je alle uren optelt, kruipt er al snel een paar dagen werk in dus. Dan zouden we een workshop-met-overnachtingen moeten doen. Lijkt me wel leuk, in één of ander warm land. Met lekker eten en drinken en veel kletsen en lachen.

Tijdens de workshop *borduren van een quote* leer je een aantal steken die je perfect kan toepassen op kleding. De ideale basis dus. En dat leer je in drie uur.

Over dat warm land ga ik nog even dromen.

(Met dank aan Whoopi voor het modellenwerk)

105 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page