top of page

P is van Polly


Vanmiddag ging ik op kraambezoek bij Polly van een dikke maand oud en haar ouders. En bij babybezoek horen cadeautjes. 'k Ben keihard voor roze en turquoise/munt gegaan. Dat zijn namelijk ook de kleuren die op het (trouwens geweldige) geboortekaartje stonden.

Nu had ik een paar jaar geleden met Katty (Petitpois) een fantastisch kindermerk, namelijk Zeza&flor. En met Zeza&flor verkochten we onder andere t-shirts-met-coole-prints aan übercoole kinderwinkels in heel Vlaanderen en Nederland. Toen was dat echt origineel, we waren een beetje de pioniers op dat vlak. Nu durf ik dat zeggen. En we verkochten ook handgehaakte mutsen, met een tsjoeppeke erop. En ook lakens, postkaarten, slabben, schorten, zakjes,... een echt bedrijfke dus.

Maar met het groter worden van onze eigen kinderen en gedoe met productie zijn we er dan ook mee gestopt en hebben alles verkocht. Of toch bijna alles. Want ik vond voor Polly nog een roze t-shirt met "Made in Belgium" erop. En dat mutske, dat haakte ik snel, dat kan ik zowat blindelings denk ik, ge wilt niet weten hoeveel ik er ooit gehaakt heb. Mét tsjoeppeke.

De mintgroene body kocht ik bij Hema en 'Polly' sneed ik uit vinyltransfer en perste ik er op. De transferpers hebben we dus niet verkocht en die komt af en toe nog van pas. Daar ga ik denk ik eens eens een workshop mee doen, maar dit terzijde.

Dan borduurde ik ook nog een "P" voor Polly en naaide een slab. Kan wel tellen als zelfgemaakt kraampakket, niet?

Het kraambezoek was gezellig. Polly heeft twee uur in mijn armen geslapen, zo lief.

Als ge graag een cadeau op maat wil laten maken, mag je me altijd mailen.

43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Daslook

bottom of page