top of page

Een geborduurde bloes


Borduren. Het is een verslaving vind ik. Drie weken geleden begon ik op deze bloes te naaien tijdens onze vakantie. In de auto op weg naar de luchthaven, op het vliegtuig (een heel klein schaartje mag mee in de handbagage),tijdens de siesta (écht niksen vind ik héél moeilijk), ...

Borduren is dus ook een langzaam proces, voor dat ge het weet zijn er een paar uren om.

Vorige week was de bloes klaar en verkocht ik ze. Dat was spannend vond ik, ook al had ik via instagram al veel toffe reacties gekregen. Ik moest er wel nog foto's van maken. Eerst gebruikte ik Whoopi als model (mijn zestienjarige die met alles staat). Maar toen dacht ik dat het ook goed zou zijn dat ik zelf ook poseerde, ook al is dat mijn ding echt niet. Maar als het mij past, past het iedereen, haha. Ik kan dan ook geen uren twijfelen over de fotokeuze. Afin, de foto's online en hop! Het was dus fijn om te ontdekken dat de bloes snel verkocht was.

Ondertussen is het volgende project bijna klaar, een jeansvestje. Dat probeer ik deze week nog in de shop te zetten.

Eerst nog foto's maken ...

32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page