top of page

Een naaisetje


Vanmorgen ging ik naar een straat hier achter de hoek waar een rommelmarkt was. Altijd fijn om om je niet ver te moeten verplaatsen om rommel te kijken, zeker als het maar een mini-rommelmarktje was zoals nu. Wat ik ook leuk vind is dat je tegelijkertijd mensen kan kijken en ook ziet waar ze wonen, omdat hun kraam voor hun eigen deur is. Toch een beetje voyeur, ik. De mensen waren interessanter om af te zien dan de rommel, maar tussen alle vrij oninteressante spullen dingen vond ik toch één groen vierkant etui dat mijn aandacht trok.

Dit dus:

Zoiets dat toe is trekt altijd mijn aandacht dus toen ik het opendeed was ik blij verrast: een naaisetje!

Net wat ik nodig had! (not)

De prijs was zo laag, dat ik niet eens de moeite meer deed om af te bieden, haha. Mijn man toverde wat kleingeld uit zijn broekzak. Nog een cadeau en al!

Er zat ook een überschattig schaartje in. Daar alleen al voor. O ja, naast inpakpapier, washi tape, servietten, planten ...heb ik voor schaartjes namelijk ook een zwak.Zie hoe schoon dat versierd is, geweldig toch? Ik zal eens een foto maken van de collectie schaartjes.

Wat zat er nog meer in? Een lintmeter! De mijne ben ik al even kwijt dus dat komt echt goed uit. 'Er ligt er ene in de kelder bij het werkgerief', zei mijn liefste man een beetje later toen we naar huis wandelden en ik hem vertelde over mijn verlies. Daar ligt die dus al een paar weken. Nu lijkt het alsof dat hier één grote rommelbende is, maar ik ben kei-ordelijk en weet altijd alles liggen. Het was dus echt vreemd dat ik die niet meer vond, maar soit, bij deze heb ik er nu twee, aha!

Ook wel drie (!) vingerhoedjes zaten er in, van klein naar groot. Daar kan ik dus niet mee werken, het zit precies altijd in de weg als ik dat aandoe, al zou het beter wel leren gebruiken. Met het vele borduren heb ik regelmatig blaren op mijn vingertop. Het kleintje past ook precies, misschien zijn de andere altijd al te groot. Als iemand tips heeft voor het dragen van een vingerhoed, shoot!

De volledige inhoud van het naaisetje:

En ik dus kei-content.

36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kleur

bottom of page