top of page

Een tas


Op de Antwerpse moederkesdag (die wij niet vieren, ook al wonen we in Antwerpen maar ben ik eigenlijk van Brabant, dus vieren we dat in mei, maar van mij mag allebei) was het rommelmarkt op het Theaterplein.

Daar zag ik deze tas liggen:

Toen ik dichterbij ging kijken zag ik dat de tekening gevormd wordt door allemaal kleine bolletjes die op de stof plakken. Net zoals de kinderportemonneekes van vroeger. Playpurse maakt ze opnieuw, ook voor grote mensen. Ik schreef er hier al eens over.

Een tote bag zoals deze had ik nog niet gezien, dus kocht ik hem. Bovenaan zitten ook touwtjes zodat je de tas kan toe stroppen. Dat maakt het iets eleganter.

Wat ik ook schattig vind is dat er hier en daar een bolletje in een foute kleur zit. Net zoals op deze twee foutjes. Zie je het?

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page