top of page

Yolo


You only live once. Je leeft maar één keer, een waarheid als een koe. Volgens Wikipedia is de verklaring van de uitdrukking dat je de kansen direct moet aangrijpen als ze zich voordoen, ook als dat gevaar oplevert. Dat vooral de jeugd dit woord gebruikt neem ik erbij als een compliment.

Ik durf dit te pas en te onpas wel eens luidop gebruiken. Vooral als mijn hoofd zegt 'nee, niet doen, niet verstandig' maar mijn hart gilt 'jaaaaa! gaan! doen!'. Dat alles in de context van op stap gaan met vriendinnen, reisjes, ongeplande (en meestal onnodige) aankopen.

Ik weet wel dat het leven niet allemaal 'YOLO' is, en dat gaan shoppen in een andere stad ten koste gaat van andere dingen, maar ik leef wél héél graag. Dus af en toe doe ik van 'YOLO' en daarom maakte ik deze borduurring voor mijn jarige yolo-vriendin.

En omdat ik de smaak te pakken had, maakte ik daarna deze:

De laatste ga ik verkopen in de webshop.

Volgende keer maak ik een 'Carpe diem', beloofd.

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Daslook

bottom of page