top of page

You make me happy


Gisteren was Flor jarig. Hij werd 19 (ne-gen-tien!).

Omdat mijn man en ik moesten spelen hadden we een verjaardagsontbijt geregeld. Mijn ouders waren uitgenodigd als verrassing. Het was gezellig, maar erg lang konden we niet blijven, de jeugd zou de tafel opruimen.

Toen we thuiskwamen 's avonds was alles netjes. Ik stuurde iedereen nog een sms bedankje en vroeg mijn moeder meteen of het nog gezellig was geweest. Toen sms -ten we nog wat over en weer over hoe lief de 'kinderen' zijn, en hoe lief mijn man voor me is. Ze vroeg zich af of ze hem wel genoeg bedankte voor alles wat hij voor ons deed en doet.

En ook nog dat ze ons graag ziet.

Bang! Tranen in mijn ogen.

Nochtans zeggen wij hier thuis veel 'ik zie u graag'. Maar misschien dus nog niet genoeg. En ook niet genoeg tegen ouders en vrienden.

Bij deze dus: IK ZIE U GRAAG!

Deze geborduurde woorden zijn een ontwerp van Erik Marinovich en het is te koop in de webshop.

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Daslook

bottom of page