top of page

Voorlinden


Zondag gingen we op stap met ons vader. We, dat zijn mijn drie broers en ik, zonder kleinkinderen, vrouwen, man of moeder.

Normaalgezien doen we zo'n uitstap jaarlijks met ons moeder. Meestal gaan we dan naar een stad, een beetje shoppen, slenteren, koffieke, ... en wij trakteren. Omdat ons vader hier ook al evenveel jaren een tikkeltje jaloers over is (op stap met je kinderen vooral, op dat shoppen niet), besloten we om met hem ook eens zo'n uitstap te doen.

Maar dan iets cultureels. Niet dat mijn vader niet graag shopt, daar zou menig vrouw jaloers op zijn, maar hij bezoekt graag musea en dat vindt mijn moeder niet zo leuk.

Museum Voorlinden stond op mijn lijstje en was nieuw voor iedereen. Hij wist van niks. Dat moesten we zo houden, anders zou hij alles vooraf gaan bestuderen en meer weten dan wij, haha.

Voorlinden is een prachtig nieuw gebouw in een mooie omgeving (en het weer zat tegen, anders hadden we de buitenwandeling ook zeker nog gedaan). Ik denk dat ik nog nooit zo lang in een museum heb rondgehangen. Ons vader content want hij kende het museum niet en was dus echt verrast. Hij content, wij ook.

Misschien gaan we volgend jaar wel weer met hem op stap (hij vond zelf dat dat kon omdat hij héél braaf geweest was).

Dat koffieke deden we ook hoor.

Shio kusaka

Jonas Wood

Michael Johansson

Hans-Peter Feldmann

Richard Serra

Leandro Erlich

Gayle Janzow

NEOC

Tony Matelli

Michael Johansson

Ron Mueck

28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page