top of page

Bye bye


Een tijdje geleden schreef ik hier over Hart en ziel.

Toen, om aan te kondigen dat er (hoera!) een toffe nieuw plantenwinkel was in Borgerhout.

Toffe winkels kunnen er namelijk mijns inziens nooit genoeg zijn.

Nu schrijf ik er opnieuw over, maar om de zeggen dat Gitte ermee stopt. Allez, het is te zeggen, ze stopt met de fysieke winkel. Want Hart en ziel gaat verder, maar dan online. Je kan er nog steeds planten kopen, die worden per bakfiets bij je thuis bezorgd, hoe cool is dat! Of je kan advies vragen over planten in je bedrijf of zaak.

Vanmiddag haalde ik er op wat er nog over bleef van mijn werk dat ik er verkocht. Het was (gelukkig) maar een klein zakje.

Deze twee borduurringen stop ik in de webshop.

Hello, Hart en ziel!

36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page