top of page

Nostalgie


Omdat ik toch al in een nostalgische bui ben (wat is dat toch, de donkere dagen?) doe ik er maar ineens nog een schepke bovenop.

Vorige week waren we de computer aan het opruimen. In computertermen is die al stokoud (lees: keitraag). Er moesten héél veel foto's op de externe schijf gezet worden. Op die schijf stond al een mapje van een vorige opruimbeurt met de naam: 'zeza&flor'. In dat mapje zitten dus foto's van toen Katty en ik nog kleine kinders hadden en we een kinderkledingmerk hadden. We maakten onder andere t-shirts en kruippakjes met toffe teksten op (toen dat verder nog niet bestond) en af en toe deden we een super professionele fotoshoot. Ah ja, we hadden ook een catalogus met onze producten in waar de klanten uit konden kiezen (en bestellen). Omdat we geen geld hadden om modellen te huren chanteerden we onze eigen kinderen om te poseren of we vroegen of we de kinderen van vrienden efkes mochten lenen. Meestal maakten we de foto's zelf.

Dit was onze allereerste foto, de eerste t-shirt en héél lang ook ons logo. Flor is ondertussen 19. Ik zou hem zo nog eens moeten fotograferen.

We vroegen ook wel eens een bevriende fotograaf.

Schoon hè? Misschien post ik later nog wel eens wat.

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Daslook

bottom of page