top of page

Ik zie u graag


Voilà. De titel zegt het helemaal. Ik zie u graag.

Het atelier van eva v. opstarten is de beste beslissing die ik de afgelopen jaren genomen heb. Ik heb getwijfeld en gepiekerd (ook aan mezelf) maar heb mijn ogen dichtgeknepen en ben gesprongen, in de onzekere diepe gat van de zelfstandigen.

Verdien ik daar veel geld mee? Nee, voorlopig (nog) niet. Het lukt me om rond te komen (we zijn ook met twee , gelukkig) en het blijft altijd spannend of er mensen zich inschrijven voor een workshop of ik een opdracht krijg. Maar dan ga ik een keer minder op vakantie. Omdat ik het zo graag doe heb ik ook niet het gevoel dat ik moet werken, dan heb ik dus ook minder behoefte aan vakantie.

Maar ben ik gelukkig? Ja, echt!

Bedankt, aan iedereen die een workshop gevolgd heeft, zonder jullie kan ik niet doen wat ik graag doe. En amai, ik doe dit graag.

Bedankt, aan iedereen die me uitgenodigd heeft om een workshop te komen geven, andere plekken blijven inspireren.

Bedankt, aan iedereen die zo lief was om een workshop te komen geven in Het atelier van eva v., ik leer ook echt graag bij.

Bedankt, aan iedereen die me opdrachten gaf, particulier, bedrijven of magazines.

Bedankt aan iedereen die me steunt en blij wordt van wat ik maak en doe.

Ik zeg het dus nog één keer:

ik zie u graag.

Fijn feesten!

x

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Daslook

bottom of page