top of page

Drie keer hoera


Hoera, voor het nieuwe borduurwerk dat ik maakte (en te koop is).

Hoera, voor de gedrukte cadeaubons die ik liet maken aan de hand van een foto van de geborduurde hoera. Gedaan met het knip en plak werk, maar echte voorgedrukte cadeaubons waarmee ge iemand kei-blij kunt maken (goed voor alles uit de webshop en voor de waarde die ge zelf kiest).

Hoera, voor mijn geweldige dochter die me vanmorgen even Sjakie (van de chocoladefabriek) liet zijn. Ik kreeg gisteren met Kerst een reep Tony van haar en was daar zeer blij mee, want chocolade heeft dat instant-blij effect op me (en zeker chocolade met zeezout).

Maar toen ik daarnet (jaja, daarnet pas, ik kan kweetni hoe goed wachten) de reep opendeed voor een stukske bij de koffie zat er zomaar een zilveren ticket in! Ik dacht echt efkes dat het iets van Tony Chocolonely zelf was, haha, maar het was een extra cadeautje van haar. Een bon voor een massage. En toen stond ik daar zo wat alleen te snotteren in de keuken.

Hoera!

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Daslook

bottom of page