top of page

sweater weather


Het is echt rotweer deze week.

Zeker als je zoals ik alles op de fiets doet. Zeer elegant om mij te zien vertrekken, not!

Regenbroek, regenjas, drie truien, handschoenen, kap op, sjaal om en dan met mijn ogen tot spleetjes geknepen door de regen of erger, hagel naar buiten. Dan denk ik tegelijk: gelukkig herkent niemand me nu. Dat fietsen zelf valt dan nog mee, ik ben tenslotte helemaal ingepakt. Erger is wanneer ik met droog weer vertrek en de regenbui dan losbarst. En dan sta ik daar, zonder regenbroek (want die hangt nog thuis te drogen van de vorige rit) en zonder regenjas.

Dus als het niet echt moet blijf ik lekker binnen.

Koffieke, muziek op, borduurwerk bij de hand.

Productief wordt ge er wel van. Ik borduurde deze week al twee sweaters. Lekker warm en zacht vanbinnen. Ze zijn te koop. Want ik heb er al veel voor onder mijn regenjas.

Ideaal voor dit weer dus.

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Daslook

bottom of page