top of page

Tote bag


Omdat ik nog héél veel restjes stof heb liggen (ik naaide een pak rokskes lang geleden) ben ik gaan onderzoeken wat goeie stof is om op te punchen. Het stofke dat ik gebruikte voor deze draagtas is héél mooi van kleur vind ik, maar ook synthetisch waardoor de vezels van de stof zich steeds goed sluiten als je de punch naald uit de stof trekt.

De naald had iets dunner mogen zijn voor de fijnheid van het weefsel. Voor de rest ging het prima!

Voor het naaien van de tas baseerde ik me op deze werkbeschrijving.

Goesting om ook te leren punchen? Check de workshops hier.

Als ge het liever allemaal zelf uitzoekt, kunt ge de de oxford punch needle kopen in de webshop. De handigste naalden die er zijn!

En deze tas gaat ook in de webshop.

194 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Daslook

bottom of page