top of page

Nog een kussen


In november maakte ik al eens een kussen. Daar schreef ik dit over.

Toen was ik nog aan het uittesten hoe ik er een workshop van kon maken.

Ondertussen zijn we een paar maanden verder en heb ik al een paar workshops achter de rug. Die gaan super! Ook al heb je niet voldoende tijd om tijdens de workshop een kussen zoals dit te punchen (daar doe ik zeker twee avonden binge-watchen over), een klein lapje voor een kussentje lukt wel.

Nu maakte ik dus terug een kussen. Op stof die ik kreeg en aan het uittesten ben. Monk's cloth, waarop ze in Amerika punchen, vind je hier niet, tenzij online en best duur. Ondertussen ben ik in contact met het bedrijf die deze stof maakt, maar ik weet nog niet in welke hoeveelheid ik de stof moet aankopen. Als het meevalt, kan ik ze ook verkopen in de webshop.

Aan de achterkant naaide ik lichblauwe fijne ribflueel.

Het kussen is te koop in de webshop.

Liever een workshop volgen? Check de workshopkalender. Er komen regelmatig nieuwe workshops bij!

81 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page