top of page

Interieuradvies


Een huis inrichten en kleuren of tegels kiezen, voor sommigen een nachtmerrie of het onderwerp van eeuwige twijfel, voor anderen een tweede natuur.

Monique, van Studio Ms Jones (en tevens een zeer goede vriendin, schoon woord trouwens 'tevens') is er zo eentje waarbij het inrichten van een huis precies vanzelf gaat. Precies, want dat gaat natuurlijk niet over één nacht ijs. Zeker niet wanneer je rekening moet houden met wensen en smaken van anderen. Maar zij kan dat. Ze mixt oud met nieuw en vooral met smaak.

En vanaf nu kan je haar hier ook voor inhuren. Je gaat dan samen aan tafel zitten om de woonwens (en het budget) te bespreken en zij maakt dan een moodboard voor je met foto's, kleuren, materialen én een offerte. Als alles naar wens is wordt het ook uitgevoerd, al dan niet met hulp van bv. een schrijnwerker ofzo.

Goed geregeld denk ik dan.

Dat het resultaat schoon wordt daar durf ik mijn hand voor in het vuur te steken.

86 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page