top of page

Time to sparkle


Ik vroeg Whoopi (mijn jongste) om een ontwerp te maken voor een nieuwjaarskaart. Met een tekst die ook nadien nog gebruikt kan worden. Ze schreef 'time to sparkle' en dat was precies wat ik bedoelde. Het ontwerp zelf heb ik aangepast naar iets strakker en meer typografisch (met een klein protestje van diezelfde jongste als resultaat).

Meestal heb ik voor Kerst mijn kaarten al klaar. Dit jaar dus niet. Ik had tijd genoeg, maar weinig energie over. Ondertussen zijn de batterijen weer min of meer opgeladen (al zou ik soms nog marathons kunnen slapen). Tijd om te sprankelen, meaning zie uzelf graag (dan volgt de rest vanzelf), durf jezelf te tonen, geniet van het leven en van elkaar.

Misschien het enige voornemen dat ik maak voor 2020.

Het ontwerp zelf borduurde ik tijdens onze oudjaarsvakantie in de Ardennen, tussen de wandelingen, spelletjesmomenten, winkelbezoeken, eet- en drinkmomenten door én het is klaar!

Teruggekomen fotografeerde ik het en de lieve Katty maakte er een kaartje van.

Et voilà.

Klaar om te sprankelen.

En jij, ben jij klaar om te sprankelen in het nieuwe jaar?

Voor de instagrammers: ik ga 5 kaartjes opsturen naar willekeurig gekozen mensen die een reactie plaatsen op mijn instagramaccount onder deze foto op mijn feed. In een envelop! Mét postzegel!

32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page