top of page

Groene vingers, een expo

Ik heet je van harte welkom op de expo én pop-up shop van mijn werk 'Groene vingers'

'Groene vingers' is de naam van dit werk, een verzameling geborduurde plantenbladeren. Maar het dekt ook de lading van de hele expo, de natuur is immers mijn grootste inspiratiebron.


Vorige zomer hing 'Groene vingers' in het Emile Van Doren museum, tijden de expo Zomertijd. Nu kan je het bekijken in het atelier.


Naast het geven én organiseren van workshops maak ik ook eigen werk. Borduurwerk, punch needle werk, weefwerk en knoopwerk. Werk waar ik héél véél liefde en tijd in steek. Misschien zag je al wat passeren op instagram, maar er is meer dat ik nog niet eerder liet zien.

Dat wil ik nu graag aan je tonen (en ja, dat is ook héél spannend).

Een echte expo dus.

De muren in het atelier zijn opgefrist, klaar voor een nieuwe start.


Naast het expo deel (lees: alles wat aan de muur zal hangen) is er ook een pop-up shop. Met onder andere kussens, pannenlappen, truien, haakwerk én alle doe-het-zelf artikelen die je ook in de webshop vindt, maar nu eens allemaal tesamen kan zien (en voelen).


We zullen ook de bar beneden opendoen, dus je kan je ongeïnteresseerde wederhelft daar parkeren terwijl je zelf voluit kan gaan boven. Goed geregeld, me dunkt.


Praktisch:

Van harte welkom dus. Breng gerust vrienden en sympathisanten mee.

Tot binnen twee weken?

291 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Daslook

Comments


bottom of page