top of page

Mikodesign

Als je me volgt op instagram, dan zag je Mikodesign zeker al een paar keer passeren in #mooiemaandag (waarbij ik elke maandag mooie beelden deel in mijn stories), want ik ben fan.

Mikodesign is het merk van Erika Harberts.

Erika studeerde textiel aan de Academie van Den Haag en startte haar carrière met het ontwerpen van prints en patronen voor stoffen.

Geïnspireerd door o.a. Parijs en Frida Kahlo maakte ze DIY pakketten waarbij je poppen of accessoires maakt uit voorgedrukte stof.

Maar Erika is meer dan een stoffen ontwerpster. Ze verschijnt regelmatig in Flow magazine, ontwerpt ook in opdracht.

Haar poppen kregen verschillende outfits en accessoires.

Meer en meer legde ze zich toe op het maken van miniatuur kamers, net zoals in een poppenhuis. Alles wordt minutieus nagemaakt met oog voor elk detail.


LouLou de kat duikt regelmatig op in haar mini-interieurs en legt zich voor een dutje in een mini-bed.

Zo zie je meteen op welke schaal Erika werkt.Ondertussen maakte ze al voor een heleboel bedrijven of particulieren een mini-shop en kan je dit op bestelling ook voor jouw winkel laten maken.

Momenteel heeft ze een mini-expo in Klin D'oeuil, jeweetwel, mijn favoriete Parijse winkel. Daar zie je een kleine Klin D'oeuil winkel (foto), maar ook Merci, het Parijse appartement van Zoé De las Cases (agent/decoratie) en de plantenwinkel Leaf


En nu komt het goede nieuws: Erika komt op 19 juni naar Antwerpen om een workshop te geven in het atelier.

Driemaal hoera!


Tijdens de workshop ga je mini bureau accessoires maken: potloodjes, washi tape, schriftjes en een mapje, maar ook een bureau lampje dat echt werkt!
Jij kan daarbij zijn als je wil. Je kan je alvast inschrijven.

Ik ga aftellen!442 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Daslook

Comments


bottom of page