top of page

Pannenlappen van katoenAfgelopen weekend waren we uitgenodigd door vrienden om samen naar hun huisje te gaan in de Franse Ardennen. Heerlijk!

Het was ook ongelofelijk schoon weer dus dubbel plezier.


Omdat het een dikke twee uur rijden is neem ik graag een projectje mee (je weet wel, stilzitten en niks doen gaat niet zo goed bij me).

Dit keer werd het katoen om pannenlappen te haken.

Ideaal, want dat doe ik ondertussen op gevoel, en dan kan ik ook wat tetteren met de man aan het stuur.

De pannenlappen zijn gehaakt uit katoen en hebben een dubbele laag, je kan er dus ook hete potten mee vastnemen zonder uw handen te verbranden. Je kan ze ook gebruiken als onderzetters of aan de muur hangen.Ik maakte er daar ook een paar, in de zon met een aperitiefke naast me. En dan nog een paar op de terugweg én dan nog een paar voor tv 's avonds.

Ze staan ondertussen in de webshop. Ga gerust eens kijken.In mijn boek vind je een werkbeschrijving om er zelf te maken.Het huisje waar we waren is ook te huur. Mooie inrichting, heerlijke bedden en alles is er. Doe ze de groeten als je gaat :-)


265 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Daslook

Kommentare


bottom of page