top of page

Stay home, stay safeTijdens deze zeer bizarre tijd word ik regelmatig overvallen door een overweldigend gevoel van geluk en dankbaarheid, ook van slapeloosheid en angst, daar niet van. Ik moet het u waarschijnlijk niet uitleggen, ik weet dat ik niet alleen ben.

Laat ik me focussen op de positieve gevoelens, geluk en dankbaarheid. Want zo slecht hebben we het hier toch niet. Een huis dat groot genoeg is, elkaar, eten en drinken, zelfs nog wc papier én een goede gezondheid.

Ok, het is kak (pardon) dat ik al de workshops moet verzetten en ik dus ineens zonder werk kom te zitten, maar daardoor kwam er ook wel goesting en tijd om de webshop uit te breiden met zelf-maak pakketten.


Ik maakte er ondertussen vijf, waarvan vier stick&stitch en één borduur-je-blaadje.

Speekmedaille voor mezelf.

Maar ook eentje voor jullie, want die pakketjes worden ook vlot besteld waarvoor mijn oneindige dank. Echt!

Het is een druppel op de hete plaat qua inkomen, maar het is er één. Ik heb het gevoel dat ik heel Vlaanderen aan het borduren breng en dat doet me deugd.


Ik maakte ook een punch needle kussen en vond het een leuk idee om dat weg te geven via een instagram give-away. Als dank dus.

Daar kwam ongelofelijk veel reactie op, zo tof!

Vandaag lootte ik de winnaar, dus het kussen wordt deze week opgestuurd.
Omdat ik eigenlijk iedereen wil bedanken voor zijn enthousiasme en steun (tous ensemble, toch?!), heb ik een PDF gemaakt van de tekening die je kan en mag gebruiken om thuis je eigen #blijfinuwkot kussen te maken.

Je beslist zelf hoe groot het wordt en welke kleuren je gebruikt.


Ben je niet zo handig? Dan kan je de tekening ook gewoon inkleuren.Ter info:

Ik gebruikte een frame van 43x43 en een oxford punch needle #14 op stof uit mijn webshop. De draad is ongeveer 3mm dik (zoals de gemiddelde breiwol).

Als afwerking spoot ik de lussenkant in met textiellijm (permanent), liet deze goed drogen en naaide er een katoenen lapje tegenaan. Daarna knipte ik het bij tot één cm van de stiklijn en draaide het kussen binnenstebuiten. Ik gebruikte nog een restje kussenvulling en naaide dan het gat met de hand verder toe.

96 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Daslook

Comments


bottom of page