top of page

Times New Romance

Bijgewerkt op: 3 mrt. 2020

Regelmatig krijg ik de vraag om iets voor iemand te borduren.

In opdracht dus en dat vind ik heerlijk om te doen.

Afhankelijk van de vraag ontwerp ik wat en als het goed is werk ik het uit, dan borduur ik op kleding of maak iets om aan de muur te hangen.

Zo kreeg ik ook al twee keer de vraag 'of ik dit kon borduren'.

'Dit' werd dan begeleid met een foto van het werk van Sheena Liam. Het werk van Sheena is erg herkenbaar door de meestal vrouwelijke lijntekeningen waarbij het haar er drie dimensioneel uitspringt.


Werk overnemen van iemand doe ik dus niet, ook al is dat technisch mogelijk. Ik zou wel gek zijn. Stel je voor dat er iemand mijn ontwerpen tegen betaling zou gaan maken, zou ik echt niet prettig vinden.


Over zichzelf schrijft Sheena:

Sheena Liam is a Malaysian born artist and model. As a child, Liam learnt the basics of embroidery from her mother and found herself revisiting the medium time and time again as means of self expression between travelling and modelling. 

"In a strange way modelling parallels my art in the sense I often have to use body language as means of expressing a certain sort of mood. It's no different from my embroideries.”

135 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page