top of page

Spaces


Eigenlijk was ik al fan van Frankie magazine, maar toe we vorig jaar in oktober naar Australïe gingen leerde ik er ook Spaces kennen. Spaces is een boek met vooral Australische interieurs, uitgegeven door Frankie press. Niet alleen de minimalistische artyfarty huizen, maar ook de goedkopere, shabby interieurs met héél véél tweedehands en kunst. Er staat ook altijd het verhaal van de bewoners bij én dan nog eens goed geschreven. Het is altijd prettig om bij andere mensen binnen te kijken vind ik, en deze binnenkijkers maken me blij. Volgens mij wordt er ook niet gefoefeld met de foto's of overdreven opgeruimd, wat me soms stoort bij 'de boekskes'.

Ik gaf mezelf dus deel 3 cadeau, omdat dat toen pas uit was. Deel 1 is al uitverkocht. Ondertussen is ook deel 4 uit. En dat zet ik op mijn verlanglijstje dus, samen met deel 2.

Gewoon, omdat het kan.

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Boeken

bottom of page