top of page

Ontwerp zelf uw borduurwerk


De tekst op de binnenflap begint zo: "In deze gemechaniseerde wereld is het meer dan ooit belangrijk onze omgeving en onze bezittingen een geheel eigen karakter te geven." Het boek is gedrukt in 1956! Er is nog niet veel veranderd dus. Vervolgens: "Borduren is een van die voor iedere huisvrouw, kantoormeisje of onderwijzeres bereikbare mogelijkheden, waarin zij haar persoonlijkheid tot uitdrukking kan brengen." Dan mag ik dus blij zijn dat ik één van de drie ben, maar daar is dus gelukkig wel verandering in gekomen.

'Contemporary embroidery design' is de oorspronkelijke titel van dit boek, geschreven door Joan Nicholson die met dit boek af wou van de voorgedrukte borduurwerken en het creatieve borduren stimuleerde.

Ik kreeg het boek gisteren van mijn petekind, nog een laat nieuwjaarscadeauke, zo lief.

Fijne maandag!

Bewaren

24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page